Gizlilik Sözleşmesi

Gizlilik Sözleşmesi ve Kişisel Verilerin Korunması - WorldTur İşbu “Gizlilik Sözleşmesi, 25.07.2014 tarihinde, bu tarih ve sonrasında www.jworldtur.com sitesini ziyaret eden tüm kullanıcılar için geçerlilik kazanır. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Sözleşmesi"nde belirtilen şartları kabul etmektesiniz. 1. Kullanıcı Hesabının Güvenliği Worldtur.com’a giriş yaptığınız kullanıcı adı ve şifrenizi hiç kimse ile paylaşmayınız. Şifrenizi oluştururken benzersiz numaralar, harfler ve özel karakterler kullanmanızı ve sizden başka kimsenin tahmin edemeyeceği nitelikte olmasını tavsiye ediyoruz. Şifrenizi veya kişisel bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmanız halinde, hesabınız adına yapılan tüm eylemlerden sizin sorumlu olacağınızı unutmayın. Şifrenizi kaybetmeniz, kişisel bilgileriniz, rezervasyon bilgileriniz gibi önemli verilerin üçüncü kişiler tarafından kontrol edilmesine sebep olabilir. Dolayısıyla sizin adınıza başkaları tarafından gerçekleştirilen ve hukuken bağlayıcı işlemlerin muhatabı olabilirsiniz. Şifrenizin güvenliğinin herhangi bir nedenle tehlikeye girmesi halinde, şifrenizi değiştirmelisiniz. 2. Kişisel Bilgilerinizin Kullanılması Worldtur.com’u kişisel bilgilerinizi bırakmadan ziyaret edebilirsiniz. Worldtur.com’a üye olarak, talep yoluyla ya da bültene için kayıt yaptırmak suretiyle kayıt bırakmanız durumunda anonim kullanıcı olmaktan çıkarsınız. Bu noktadan itibaren bilgilerinizin ÖNCE TURİZM VE TİCARET LTD ŞTİ.ne aktarılmasına ve saklanmasına onay vermiş olursunuz. ÖNCE TURİZM VE TİCARET LTD ŞTİ..'nin kişisel bilgilerinizi aşağıda sayılan amaçlarla kullanabileceğini kabul etmiş sayılırsınız. Talep ettiğiniz kullanıcı desteğini ve hizmetleri sağlamak; Hizmetleri, içerikleri ve tanıtımlarımızı kişiselleştirmek, ölçmek ve geliştirmek; Yasaklanma ihtimali olan veya yasaklanmış işlemleri veya kanuna aykırı faaliyetleri önlemek, bulmak ve araştırmak ve Worldtur.com Kullanıcı Sözleşmesi'ni uygulamak; ÖNCE TURİZM VE TİCARET LTD ŞTİ..ve grup şirketlerine ilişkin hizmetleri, hedeflenen pazarlama, hizmet güncelleştirilmeleri ve promosyon teklifleri ile ilgili tercih ettiğiniz iletişim kanalları çerçevesinde sizlere bilgiler vermek; Elektronik posta ile pazarlama amaçlı tanıtımlar göndermek; (Tanıtımlarının gönderilmemesi ile ilgili talimatlar gönderilen elektronik posta da yer almaktadır) Uyuşmazlıkları ve sitedeki aksaklıkları çözümlemek; 3. Çerezler Worldtur.com sayfalarımızda, internet sayfası akışımızı analiz etmemize, hizmetlerimizi kişiselleştirme, içerik ve reklamlarımızın tanıtım etkinliğini ölçmemize ve güvenliğimizi geliştirmemize yardımcı olması amacıyla sabit sürücünüze yerleşen küçük dosyalar olan çerezleri kullanmaktayız. Kullanıcılar dilerlerse çerezleri kabul etmek istemeyecek şekilde tarayıcı ayarlarını değiştirebilirler. 4. Güvenlik Worldtur.com sitesiyle paylaştığınız kişisel bilgiler yetkisiz erişimlere ve açıklamalara karşı korunması için birçok araç (kriptolama, şifreler, fiziksel güvenlik vb.) kullanmaktayız. Kredi Kartı bilgileri kesinlikle saklanmaz, Kredi Kartı bilgileri sadece tahsilat işlemi sırasında ilgili bankalara güvenli bir şekilde iletilerek provizyon alınması için kullanılır ve provizyon sonrası sistemden silinir.Worldtur.com aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz. Telefon: 0850 433 66 11    E-Mail: info@worldtur.com KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA Değerli müşterilerimiz, Sizlerin, ÖNCE TURİZM VE TİCARET LTD ŞTİ.nin (“Şirketimiz”) ofisleri, çağrı merkezi ve dijital platformları (mobil, web) şeklindeki satış kanallarından gerçekleştireceğiniz seyahat alışverişleriniz sırasında bizlerle otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle sözlü, yazılı ya da elektronik olarak paylaştığınız adınız, soyadınız, TC kimlik numaranız, doğum tarihiniz, adresiniz, e-posta adresiniz, cep telefonu numaranız, uçuş mil numaranız ve mil detaylarınız, pasaportunuzun gerekli olduğu seyahatleriniz için pasaport numaranız, pasaportunuzun veriliş tarihi, pasaportunuzun geçerlilik tarihi, pasaportunuzun bir kopyası, bulunması halinde seyahat sigorta poliçenizin detayları şeklindeki kişisel verileriniz ve yanınızda seyahat eden başka kişilerin bulunması halinde, bu kişilerin yukarıda sayılanlarla sınırlı olmak üzere kişisel verileri, Şirketimiz tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve yürürlükte olan diğer ilgili kişisel verilerin korunması mevzuatı hükümlerine uygun olarak, toplanmakta, kullanılmakta, işlenmekte, saklanmakta ve size sunulan hizmetin niteliğine göre, yurtdışında ve/veya yurtiçinde bulunan ve aşağıda açıklanan üçüncü kişilere aktarılmakta ve bu verilerinizin güvenliği sağlanmaktadır. Şüpheye mahal vermemek adına, Kanun’un gerektirdiği veya izin verdiği haller dışında, kişisel verileriniz yalnızca sizin bilginiz ve onayınız ile toplanacak, kullanılacak veya aktarılacaktır. İşbu aydınlatma metninde (“World Tur Aydınlatma Metni”), bu süreçlere dair siz değerli müşterimizin bilgilendirilmesi amaçlanmaktadır. Şirketimiz kişisel verilerinizi, iştiraklerimiz, grup şirketlerimiz ile Şirketimiz’in yetkili satış acenteleri ile seyahatinizle bağlantılı olarak konaklama, ulaşım ve yer hizmetlerini veren tüm hizmet sağlayıcılarıyla (“Hizmet Sağlayıcıları”), talep etmiş olduğunuz hizmete dair faaliyetler, satışlar, özel teklifler, indirimler ve kampanyalar hakkında bilgilendirme gibi pazarlama amaçlarıyla paylaşmaktadır. Şirketimiz, iştiraklerimiz, grup şirketlerimiz ve Hizmet Sağlayıcıları, kişisel verilerinizi yalnızca talep etmiş olduğunuz hizmete dair faaliyetler, satışlar, özel teklifler, indirimler ve kampanyalar hakkında bilgilendirme gibi pazarlama amaçlarıyla toplamakta, kullanmakta, işlemekte, saklamakta yurtdışında ve yurtiçinde bulunan üçüncü kişilere aktarmakta ve bu verilerinizin güvenliğini sağlamaktadır. Şirketimiz, kişisel verilerinizi, seyahatinizle bağlantılı olarak işlenmesi konusunda, Türkiye’deki hukuk düzeni ile denk seviyede veri koruma düzenlemeleri olmayan ülkelere aktarabilecektir. Ancak Şirketimiz, kişisel verilerinizin bu ülkelerde Kanun’a ve yürürlükte olan diğer ilgili kişisel verilerin korunması mevzuatına uygun olarak korunması için yeterli önlemleri alacaktır. Şirketimiz, kişisel verilerinizin yetkisiz veya yasadışı işlenmesine veya erişimine, sehven kaybına, imhasına veya zarar verilmesine karşı korunmasını sağlayacak ve kişisel verilerinizin saklanması için uygun güvenlik seviyesini oluşturmak amacıyla, tüm gerekli teknik ve idari tedbirleri almaktadır. Şirketimiz ayrıca, kişisel verilerinize yasadışı erişimini önlemek amacıyla gerekli önlemleri almakta ve kişisel verilerinizin toplanması, saklanması ve işlenmesi üzerine düzenli olarak denetimler yapmaktadır. Kişisel verilerinize erişim sadece bu verilere kati şekilde erişime ihtiyacı olan ve kati sözleşmesel gizlilik yükümlülüğüne sahip çalışanlar, sözleşmesel yükleniciler, yetkililer ve diğer ilgili taraflar ile kısıtlı tutulmaktadır. Siz müşterilerimiz Kanun altında aşağıdaki haklara sahipsiniz: kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme; kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme; kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme; yurt içinde veya yurtdışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme; kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme; kişisel verilerinizin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde Kişisel Veriler’in silinmesini veya yok edilmesini isteme; Kanun Madde 7 uyarınca yukarıda bahsedilen düzeltme, silme veya yok etme işlemlerinin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme; işlenen kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme; ve kişisel verilerinizin Kanun’a aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranılması hâlinde zararın giderilmesini talep etme. Şirketimiz, bu Aydınlatma Metnini yürürlükteki mevzuatta yapılabilecek değişiklikler ve kişisel verilerin işlenmesi ve aktarılması amaçlarında gerçekleşecek değişiklikler çerçevesinde her zaman güncelleme hakkını saklı tutmaktadır. Yapılan güncellemeleri de bu sayfa üzerinden her zaman kolaylıkla takip edebilirsiniz. Şirketimiz’in Kanun ve yürürlükte olan diğer veri koruma mevzuatına ilişkin uyum ve politikalarına dair daha fazla bilgi edinmek ve talepleriniz için Şirketimiz’e iletişim internet adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Yukarıda yer alan haklarınıza ilişkin yapacağınız talepler bakımından kimliğinizi tespit edici belgeler ile başvurmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, ÖNCE TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ